Kleine groepen

Het leven als christen hoeft niet saai en eentonig te zijn. Integendeel, het kan juist heel  spannend, verrassend, uitdagend en vernieuwend zijn! Daarvoor is het wel belangrijk om steeds nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe dingen te leren en nieuwe kanten van het geloofsleven te ontdekken. Te zoeken naar terreinen waar jij verder kunt groeien en waar je je geloofsleven in de praktijk kan brengen en te ontdekken hoe je door God gebruikt kan worden.

Wij willen je daar graag bij helpen, onder andere door ‘kleine groepen’, die regelmatig bij elkaar om

  • samen te groeien in het geloof en in het volgen van Jezus
  • elkaar te helpen en bemoedigen in het christen-zijn.

Binnen Rafaël Goes zijn er kleine groepen gevormd van mensen die intensiever contact met elkaar willen hebben dan alleen tijdens de zondagse dienst. De kleine groepen vormen “het hart” van het samen gemeente zijn. Kleine groepen komen gemiddeld 2x per maand bij elkaar om ervaringen met elkaar te delen, elkaar te helpen, samen te eten, te bidden en de Bijbel te bestuderen. De ideale setting om anderen binnen Rafaël Goes persoonlijker te leren kennen en samen bezig te zijn met het geloof en de beleving daarvan in het dagelijkse leven.

Een aantal kleine groepen is geografisch ingedeeld maar er zijn ook groepen gevormd op basis van thema’s of gedeelde interesse in een bepaald onderwerp. De groepen zijn open en toegankelijk voor iedereen.